„Спорт за сите“ во Крива Паланка

„Спорт за сите“ во Крива Паланка

Во рамките на Спорт за сите со поддршка од ГИЗ го разубавивме дворот на интернатот Боро Менков во Крива Паланка и креиравме нов простор со спортска опрема и спортски реквизити за игра и спортување на сите млади во градот особено за дечињата од руралните локации, жители во домот. Партнерството Спорт за Развој за овој настан обедини повеќе од 50 дечиња кои активно учествуваа и разубавуваа.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider