Со задоволство ве информираме дека ТАКТ е партнер на новиот Ерасмус проект кој ќе се однесува на социјална инклузија на Ромите преку спортски активности. Во следните две години ќе развиеме и спроведеме спортска програма во повеќе општини, промовирајќи го спортот како алатка за развој и соработка.