Прочитајте го новото интервју во серијалот интервјуа на веб страната на ТАКТ, овој пат со Пулексенија Јовановска, најдобрата македонска каратистка, најуспешна спортистка за 2019 година и олимписка кандидатка за ОИ во Токио.