ТАКТ објавува отворен повик за учесници на регионален камп во рамки на проектот ,,Млади и развој на вештини за вработување’’ подржан од ГИЗ.

Цел:  да се подобрат вештините за вработување на младите луѓе во регионот преку посебна S4D методологија.

Кога: 16 – 20 Август 2021

Каде:  хотел Аквалина, Охрид

Возраст на учесници:  од 16 до 20 години

Сите трошоци околу сместувањето се обезбедени.

Тргнување и превоз обезбеден од Скопје.

Рок за пријавување до 05 Август 2021, на information.takt@gmail.com со оставање на име, презиме, телефонски број и место на живеење.