ТАКТ стана дел од големата европска приказна на EuropeActive во рамките на проектот National #Fitnessday. Среќни сме што за прв пат Македонија ќе стане дел од една ваква иницијатива која има за цел да ја промовира физичката активност и да поттикне инклузија на секое ниво од општеството. Следете не’ и вклучете се заедно да ја пренесеме оваа важна порака!