ТАКТ ја одбележа 5 годишнината од своето постоење која се одржа во Француски институт во Скопје. Заедно со најблиските пријатели и пријателки, партнери и соработници го прославивме успехот и постигнатите резултати на полето на родовата еднаквост, инклузија и спортска дипломатија. Продолжуваме да ја следиме нашата визија и мисија со истата енергија и посветеност како и досега.