Отворен повик за учесници на регионален камп

ТАКТ објавува отворен повик за учесници на регионален камп во рамки на проектот ,,Млади и развој на вештини за вработување’’ подржан од ГИЗ. Цел:  да се подобрат вештините за вработување на младите луѓе во регионот преку посебна S4D методологија. Кога: 16 – 20...