На 22.08.2017 г. тимот на ТАКТ беше во посета на село Требиште, и во основното училиште „Ѓорѓија Пулески“ во организација на нашиот член во Мрежата на спортски лидери Фадил Џило , одржа работилница за поголемо вклучување на девојки во спорт. Работилницата беше предводена од Силвија Митевска и Елена Зисовска.

[smartslider3 slider=”11″]