Илина Арсова и Филип Василески Четкар го освоија Денали во Аљаска,највисокиот врв во Северна Америка. Освен за највисок,овој врв се смета и за еден од најопасните врвови во целиот свет, до степен што само 19% од луѓето кои се обиделе,навистина го искачиле.

[smartslider3 slider=”2″]