Работилница за Развивање на лидерство преку спорт се одржа на 12.10.2017 во ООУ „Рајко Жинзифов“ од Оризари, Велес, како дел од проектот „Обединети преку спорт“, поддржан од Американската амбасада во Македонија. Главен фокус на работилницата беа лидерските карактеристики кои се развиваат преку спортот, а истата ја предводеа Елена Зисовска и проф. д-р Горан Никовски од Факултетот за физичка култура, спорт и здравје.

[smartslider3 slider=”10″]