Потпишан Меморандум за соработка со општина Маврово и Ростуше

На наше големо задоволство, го потпишавме меморандумот за соработка со Општина Маврово и Ростуше. Со потпишувањето на овој Меморандум се одразува волјата и подготвеноста на двете страни за остварување на долгорочна соработка на полето на подобрување на природниот, туристичкиот и културниот потенцијал за спортски и авантуристички туризам како и развој на програми и производи за поттикнување на мали и средни претпријатија вклучени во секторот спортски туризам.