https://www.facebook.com/tashinungshi.malik.7/videos/1988854211342247/
Tashi and Nungshi Mal

Поздрав до македонките од Таши и Нунгши Малик – првите сестри близначки кои ги искачија седумте врвови, ги освоија Северниот и Јужниот пол и ги комплетираа Авантурите Гранд Слем! Ние сите се бориме за родовата еднаквост во спортот и еманципирање на девојките и жените преку спортот! Најдоброто од сестринството!