На годишната конференција Спорт&ЕУ во Молде, Норвешка, Силвија Митевска и Магдалена Спасовска ги презентираа проектните активности имплементирани во бегалските кампови Табановце и Винојуг, поддржани од Цивика Мобилитас. На конференцијата имавме средба со директорот за стратешко планирање на ФИФА, г-дин Кјетил Сием, како и со многумина други истакнати предавачи вклучени во различни спортски сектори.

[smartslider3 slider=”9″]